Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

8,5 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,5
Comfort
8,2
Locatie accommodatie
8,9
Faciliteiten
8,5
Personeel
8,7
Waar voor uw geld
8,1
Beoordelingen
    Hans
    my
    9,2
    5 januari 2018
    Luxueus hotel met fijn zwembad in een prachtige omgeving.
    Ik was er drie nachten, er werd alleen bij aankomst fruit in de kamer gezet. Dat wat ik daarvan niet had opgegeten, lieten de schoonmakers gewoon staan, waardoor het ging schimmelen. Voor de prijs van de kamer zou er elke dag wel iets vers klaargezet kunnen worden. Het restaurant binnen (er is ook een deel buiten volgens mij, maar het regende tijdens mijn bezoek dus dat werd niet gebruikt) is heel ongezellig, een grote zaal met veel tl-licht. Even buiten het hotel zijn veel betere en goedkopere plekken om te eten. Het is een duur hotel, maar fietsen kun je niet gratis lenen. Daarvoor betaal je apart, ook als je maar een uur wilt fietsen.
    Ik had een luxe kamer geboekt en die was inderdaad luxe. Heel ruim, mooi ingericht, met een klein terras buiten. Het hotel ligt heel gunstig, vlakbij alle tempels en het terrein van het hotel is ook heel mooi: prachtige tuinen met een kleine pagoda in de hoek. Prima zwembad ook.
    Koen
    nl
    6,2
    26 december 2017
    Mooi gelegen hotel met mooi zwembad
    We hadden een van de oudere kamers. De kamers waren vrij somber. Badkamer was toe aan vernieuwing.
    Ontbijt was prima!
    Robert
    nl
    9,6
    14 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Luuk
    nl
    8,3
    8 augustus 2017
    Mooi hotel met goede prijs-kwaliteitverhouding.
    De douche was koud.
    De locatie, het ontbijt en het zwembad.
    Joyce
    nl
    8,8
    9 april 2017
    Top locatie. Top totaalplaatje
    Eigenlijk niets Jammer dat we weg moesten.
    Totaalplaatje. Kamer was goed. Uitzicht op tempel was supermooi. Zwembad was top. Aardig personeel. Ontbijt heel erg uitgebreid
    nl
    8,3
    1 maart 2017
    Een uitstekend hotel dat ik graag aanbeveel
    Het was een prima hotel. Het zwembad is heerlijk om bij te komen na het bekijken van de vele tempels. 's Avonds dansvoorstellingen
    Nico
    nl
    7,9
    24 februari 2017
    Fantastisch gelegen hotel dichtbij de tempels van Bagan
    Het dak op de standaard kamers is van blik, wat geen goede combinatie is met de aanwezige duiven en eekhoorn populatie; geeft lawaai. Elke avond vreselijk entertainment programma van 19:00 tot 22:00: lawaai
    Centrale ligging van hotel tussen de tempels van Bagan en bij het startpunt van de heteluchtballon ballonnen
    Hugo
    be
    10
    13 februari 2017
    Mooi hotel voor een bezoek in Bagan.
    Er zijn te weinig ligbedden aan het zwembad. Je kan wel in zeteltjes van het ernaast gelegen restaurant/bar zitten.
    Heerlijk ontbijt, iedereen moet er vinden wat hij lust. Het personeel is heel vriendelijk. De grand deluxe kamers zijn mooi, je moet weL uitzicht op het zwembad vragen anders henb je zicht op ee n hoge omheining. Wij kregen direct een andere kamer met "pool" zicht toen wij dit vroegen. In en direct aan hotel Umbra zijn 3 ATM's en verder in de straat vindt je er nog andere, dus geld afhalen is geen probleem.Als je het hotel uitgaat heb je langs de rechtse kant een hele reeks pagodes, absoluut te voet eens bekijken. Langs de linkerzijde heb je verschillende restaurantjes. Wij vonden "Queen" fantastisch. Ongeveer 5 minuten wandelen. De prijs voor een taxi van de luchthaven naar hotel Umbra is 6000 Kya. Wij betaalden voor een auto met chauffeur 45$ per dag om de pagodes en tempels te bezoeken. Het eten is spotgoedkoop.
    irene
    nl
    10
    21 januari 2017
    Het verblijf was geweldig lekker centraal goede prijs kwaliteit
    Eigenlijk niets.
    De kamers waren geweldig en nog nooit zo,N goeie douche gehad
    Sil-Jan
    nl
    7,1
    28 november 2016
    Mooi en goed hotel.
    Personeel van de receptie straalde niet altijd veel werkplezier uit. Niet heel dichtbij de "betere"restaurantjes
    Het ontbijt was erg goed. Lekker zwembad en prima kamer. Bij het hotel zijn e-bikes te huur.
    Nicolle
    nl
    7,9
    25 november 2016
    Mooi hotel en ligt vrij centraal. Kleding hebben we bij de buren laten wassen. Was een stuk goedkoper! Iets verder op zit een restaurant waar je goed kan eten en ook elektrische scooters kan huren. Aanrader! Bagan is geweldig en op een elektrische scooter zie je net wat meer.
    Nederlander
    nl
    8,3
    11 juli 2016
    Fijn hotel, dichtbij tempels, met heerlijk zwbad.
    Redelijk ver van de restaurants. Ontbijt is uitgebreid in buffetvorm, goed voor Myanmar maar vooral veel kwantiteit.
    Lekker bed, mooi zwembad. E-bike oud maar werkte goed, ideale manier om tempels te bekijken. Zou hier zeker terugkomen.
    H.A.W.
    nl
    7,5
    16 april 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Hanny
    nl
    7,9
    5 april 2016
    goed hotel met een prachtige tuin
    engels sprekend personeel was vaak slecht verstaanbaar maar dat zie je overal in Myanmar. kamers gedateerd. Gezien de hoge prijs zou je daar meer van mogen verwachten
    Prachtige ligging midden in het land van de Pagodes. Schitterende tuin met uitzicht op een goed uitgelichte Pagode. Heerlijk zwembad met aangrenzend het buitenrestaurant. Bij het zwembad ligbedden die door het personeel steeds in de schaduw werden gezet. Schone en dikke badlakens. Ruime sortering bij het ontbijtbuffet en eitje werd op verzoek ter plaatse klaargemaakt. ivm darminfectie elders opgelopen, werd er alles aan gedaan om het voor mij het juiste eten te maken. Ondanks de gedateerde kamers waren de bedden en het beddengoed prima met een goed werkende airco. Behulpzaam personeel in de lobby. Verhuur van scooters.
Sluiten